Nakup z obročnim plačilom Leanpay

  • naročilo oddajte tako, da kot način plačila na koncu izberete "plačilo z bančnim nakazilom"
  • v opombe vpišite Želim plačati z Leanpay
  • na vašo kontaktno mobilno številko vam bomo poslali (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro) Leanpay zahtevek, skladen z vašim naročilom
  • postopek dokončate na vašem mobilnem telefonu, tam se tudi seznanite z obrestno mero, izberete število obrokov
  • ko je postopek Leanpay uspešno zaključen, pripravimo blago za pošiljanje oz. prevzem

Več informacij na foto@besenicar.si, na 012800806 ali v trgovini.

Podrobnosti in pojasnila

Leanpay je storitev, ki kupcu omogoča financiranje plačila blaga ali storitev z nudenjem namenskih potrošniških kreditov (»plačilo na obroke«). Kupec lahko koristi storitev Leanpay za plačevanje blaga ali storitev, pri čemer z Leanpay sklene Kreditno pogodbo, v skladu s katero Leanpay odobri in zagotovi posojilo kupcu, ter izvede črpanje posojila na način, da Pogodbeniku v celoti poravna znesek plačila za naročeno blago ali storitev. Obenem se kupec/kreditojemalec z uporabo storitev Leanpay in sklenitvijo Kreditne pogodbe zaveže družbi Leanpay nadomestiti predmetni znesek posojila v izbranem številu obrokov ter plačati za storitev Leanpay v skladu z vsakokratnim veljavnim cenikom storitev.

Leanpay storitve lahko uporabljajo le polnoletni državljani/ke Republike Slovenije. Kreditno pogodbo lahko sklene le neomejeno poslovno sposobna fizična oseba, ki je dopolnila 18 let starosti, in ima v Republiki Sloveniji stalno prebivališče ter izkaže kreditno sposobnost skladno z ZPotK- 2 in splošnimi pogoji Leanpay.

Za uporabo storitev Leanpay kupec nujno potrebuje dostop do mobilnega telefona v izključni uporabi, na katerega z namenom verifikacije prejme vsakokratno Enkratno geslo ter druga pomembna obvestila za pravilno uporabo storitve Leanpay. Posledično je bistvenega pomena, da so podatki o pripadajoči mobilni številki pravilni, ter da Leanpay nemudoma ažurno obveščate o morebitnih spremembah teh podatkov. Kupec/Kreditojemalec je v celoti odgovoren za to, da mobilni telefon v povezavi s storitvijo Leanpay uporablja varno in da dostopa do njega ne dovoli drugim osebam. V primeru posredovanja napačne številke, opustitve dolžnosti skrbi za varnost oziroma opustitve dolžnosti obveščanja ne moremo prevzeti nobenih negativnih posledic uporabe ali zlorabe storitve Leanpay.

Leanpay ima prosto presojo pri odobritvi storitve Leanpay in si pridržuje pravico, da zahtevo kupca za odobritev storitve zavrne brez obrazložitve.

Direktna izbira opcije Leanpay plačila na obroke v spletni trgovini ni možna. Opcijo Leanpay lahko izberete tako, da v postopku naročila v 4. koraku izberete opcijo "Plačaj z bančnim nakazilom" ter v opombe vpišite, da želite opcijo Leanpay ter nakup zaključite. Vaše podatke bomo vnesli v Leanpay vmesnik, vi pa boste na vašo mobilno številko s strani Leanpay prejeli navodila za izvedbo in zaključek postopka.

Splošni pogoji Leanpay

Dodano v seznam želja
izdelek je dodan za primerjavo