PLAČILO PO POVZETJU

Pri plačilu po povzetju naročeno blago plačate ob prevzemu na naslovu, ki ste ga navedli v naročilu. Plačilo je možno z gotovino in s plačilnimi karticami, pri čemer svetujemo, da to možnost za vsak slučaj prej preverite na vaši pošti. 

PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU

Pri osebnem prevzemu v trgovini je možno plačilo z gotovino in s plačilnimi karticami.

 

PLAČILO VISA/MASTERDARD PREKO SPLETA

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo). Pri spletnem plačilu s kartico ni dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard in Visa). 

Opcijo "Plačilo s kartico" lahko izberete v 4. koraku naročila. V prazna polja vpišite zahtevane podatke:

  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • Veljavnost (mesec in leto)
  • CVC koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani kartice)

Nadaljevanje postopka plačila se razlikuje od ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Varnostno kodo prejmete po različnih kanalih (sms, spletna banka telefon…) V koliko vam varnostna koda ni posredovana se obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev ali izdajatelja kartice. Transakcija bo vidna na vašem bančnem izpiski.

Za imetnike plačilnih kartic z odloženim plačilom, je na voljo tudi plačilo na obroke, vendar zgolj v primeru, da imajo omenjeno storitev že urejeno s svojo matično banko. Za več informacij o tovrstnih obročnih plačilih se obrnite na svojo banko.

PLAČILO Z BANČNIM NAKAZILOM OZ PO PREDRAČUNU

Pri plačilu z bančnim nakazilom (spletna banka) uporabite podatke za nakazilo, ki ste jih prejeli v potrditvi oddanega naročila. Po prejemu plačila se postopek obdelave naročila nadaljuje. Ta način plačila lahko (odvisno od banke) proces dobave podaljša za 1-2 delovna dneva..

PAYPAL

Možnost plačila s PayPalom izberete v 4. koraku naročila. Znesek za plačilo se poviša za strošek provizije ponudnika plačilnega servisa PayPal in je prikazan pri izbiri načina plačila. Seštevek bo prikazan v skupnem znesku drugih stroškov. Na računu prejmete ločeno izpisane postavke (izdelek, stroški pošiljanja, provizija Paypal, ...). Možni sta obe možnosti prevzema, po pošti ali osebni.

LEANPAY PLAČILO NA OBROKE 

Leanpay je storitev, ki kupcu omogoča financiranje plačila blaga ali storitev z nudenjem namenskih potrošniških kreditov (»plačilo na obroke«). Kupec lahko koristi storitev Leanpay za plačevanje blaga ali storitev, pri čemer z Leanpay sklene Kreditno pogodbo, v skladu s katero Leanpay odobri in zagotovi posojilo kupcu, ter izvede črpanje posojila na način, da Pogodbeniku v celoti poravna znesek plačila za naročeno blago ali storitev. Obenem se kupec/kreditojemalec z uporabo storitev Leanpay in sklenitvijo Kreditne pogodbe zaveže družbi Leanpay nadomestiti predmetni znesek posojila v izbranem številu obrokov ter plačati za storitev Leanpay v skladu z vsakokratnim veljavnim cenikom storitev.

Leanpay storitve lahko uporabljajo le polnoletni državljani/ke Republike Slovenije. Kreditno pogodbo lahko sklene le neomejeno poslovno sposobna fizična oseba, ki je dopolnila 18 let starosti, in ima v Republiki Sloveniji stalno prebivališče ter izkaže kreditno sposobnost skladno z ZPotK- 2 in splošnimi pogoji Leanpay.

Za uporabo storitev Leanpay kupec nujno potrebuje dostop do mobilnega telefona v izključni uporabi, na katerega z namenom verifikacije prejme vsakokratno Enkratno geslo ter druga pomembna obvestila za pravilno uporabo storitve Leanpay. Posledično je bistvenega pomena, da so podatki o pripadajoči mobilni številki pravilni, ter da Leanpay nemudoma ažurno obveščate o morebitnih spremembah teh podatkov. Kupec/Kreditojemalec je v celoti odgovoren za to, da mobilni telefon v povezavi s storitvijo Leanpay uporablja varno in da dostopa do njega ne dovoli drugim osebam. V primeru posredovanja napačne številke, opustitve dolžnosti skrbi za varnost oziroma opustitve dolžnosti obveščanja ne moremo prevzeti nobenih negativnih posledic uporabe ali zlorabe storitve Leanpay.

Leanpay ima prosto presojo pri odobritvi storitve Leanpay in si pridržuje pravico, da zahtevo kupca za odobritev storitve zavrne brez obrazložitve.

Direktna izbira opcije Leanpay plačila na obroke v spletni trgovini ni možna. Opcijo Leanpay lahko izberete tako, da v postopku naročila v 4. koraku izberete opcijo "Plačaj z bančnim nakazilom" ter v opombe vpišite, da želite opcijo Leanpay ter nakup zaključite. Vaše podatke bomo vnesli v Leanpay vmesnik, vi pa boste na vašo mobilno številko s strani Leanpay prejeli navodila za izvedbo in zaključek postopka.

Več informacij na foto@besenicar.si 

Splošni pogoji Leanpay

Dodano v seznam želja
izdelek je dodan za primerjavo